Музички времеплов: „Први март“ од Каролина Гочева за топло добредојде на месецов

Музички времеплов: „Први март“ од Каролина Гочева за топло добредојде на месецов

Објавена во: Stars // Музика

Денес ѝ велиме добредојде на баба Марта и ве поздравуваме со неизбежниот хит за топол поздрав на овој месец.

„Први март“ од Каролина Гочева е голем хит, а особено секој први март.

Уживајте во сонецето и гласот на Каролина:


Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: