Музички времеплов: Денес е една од најпознатите пејачка во светот, но како звучела Шакира на 11 години?

Музички времеплов: Денес е една од најпознатите пејачка во светот, но како звучела Шакира на 11 години?

Објавена во: Stars // Музика

Деновиве, Шакира е повторно во центарот на вниманието, поради тоа што се раши да проговори за депресијата со која се бореше пред 4 месеци.

Таа важи за една од најпознатите и најдобри пејачки, која освен со вокалните способности, воодушевува и со изгледот, но и настапите. 

Денес нејзините песни бројат милионски прегледи и сите се професионално направено, но на своите почетоци Шакира не звучела вака, па дури и изгледала малку поразлично.

Во продолжение погледнете како изгледала и како звучела Шакира на 11 години:


Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: