Музички времеплов: Топ 5 кавери на песни од Бијонсе кои го освоија светот

Музички времеплов: Топ 5 кавери на песни од Бијонсе кои го освоија светот

Објавена во: Stars // Музика

Светската дива Бијонсе во текот на нејзината кариера се здоби со бројни награди и признанија за нејзините песни, видео записи, настапи и перформанси.

Нејзините песни се искачија на врвовите на светските листи за најслушени песни, па така на музичките шоуа и натпревари многу често кандидатите ги одбираат токму нејзините песни за да се покажат и истакнат.

Во прилог слушнете ги петте најдобри кавери на нејзини песна на натпреварувањето „Тhe Voice“.

  

Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: