Провокација: Што имаат заедничко Гиговска и Мајли Сајрус?

Провокација: Што имаат заедничко Гиговска и Мајли Сајрус?

Објавена во: Мода // Moj стил

Антониа Гиговска постојано е во фокусот. Млада, перспективна, одличен вокал и убава девојка.

Постојано ја има на социјалните мрежи, посебно на Инстаграм. Светската музичка ѕвезда Мајли Сајрус исто така.

И таа како и Антониа во тинејџерските денови знаеше да изненади со се‘ што прави, а посебно тоа се засили кога порасна доволно за да може да прави што сака.

Сега, двете се модерни и многу необични во поглед на облекуањето. Чудно спојуваат неспоиви парчиња, се фотографираат крајно необично, од тоалети до хотели и настани...

Но најинтересно е тоа што и двете го ползат јазикот пред публиката. Едната, нашата, по малку срамежливо го прави тоа во последно време, а Мајли не бира ни место ни време каде ќе го покаже јазикот.

Еве како изгледа тоа:


Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: