Трансродовата пејачка за прв пат за емотивниот живот: „Мажите го сакаат само моето тело, но јас ја поставувам границата“

Трансродовата пејачка за прв пат за емотивниот живот: „Мажите го сакаат само моето тело, но јас ја поставувам границата“

Објавена во: Stars // Музика

„Моето последно искуство беше со момче кое имаше 99 проценти од сè што сакам, но го немаше тој 1 процент што е најважен, а тоа е да излезе со мене во јавност“, откри таа.

Трансродовата пејачка Алина Јухарт го привлече вниманието на јавноста пред неколку месеци откако се појави во „Ѕвездите на Гранд“, а сега за прв пат искрено проговори за својот љубовен живот и откри колку е тешко во нејзиниот случај да најде партнер кој ја разбира.

- Многу мажи сакаат да стапат во контакт со мене. Половина од нив го сакаат сексуалниот аспект што не ме интересира. Всушност, не половина, туку 75 проценти, и тоа не ме интересира, бидејќи го почитувам своето тело и своите вредности. Не осудувам никого, но тоа е границата што ја поставив. Ме интересира, се разбира, нормална врска. Потоа има мажи кои се спремни на сè, но не се за мене – изјави Јухарт гостувајќи во емисијата „Реална приказна“.

- Моето последно искуство беше со момче кое имаше 99 отсто од сè што посакував, но го немаше тој 1 отсто што е најважен, а тоа е да излезе со мене во јавност. Мислам дека до мене треба да оди маж кој ќе се гордее со мене и на кого ќе се гордеам - вели Алина и додава дека според неа долго ќе го чека вистинскиот.

- Ќе ми треба долго време да ја најдам вистинската личност. Љубовта, искреноста, слободата и мирот се основа за секоја врска, вклучително и партнерството. Во овој момент живеам како среќна и остварена жена и сакам така да остане во партнерството.

На прашањето дали има некој посебен во моментов, Алина одговори дека има.

- Тој го има тој 1 процент кој е пресуден, но мора да поработиме на останатите проценти - низ смеа изјави пејачката.


Извор: www.telegraf.rs

Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: