Импресум

За Hashtg.mk тимот играат:

Катерина Манева – најмногу нè поддржува и нè мотивира, проверува дали доцниме на часови и ни пишува неоправдани

Ивана Мисајловска – пишува кул текстови, прави интервјуа, следи што се случува на социјалните мрежи

Наталија Миланова – пишува кул текстови, прави интервјуа, следи што се случува на социјалните мрежи

Љубица Иванова – пишува кул текстови, прави интервјуа, следи што се случува на социјалните мрежи

Многу ни помагаат и дечките од Женски магазин и Фактор.мк

Адреса:
Митрополит Теодосиј Гологанов 49/2-2

За Hashtag

Hashtag.mk е првиот портал за тинејџери кај нас. Ова ќе биде твој простор каде ќе можеш да ги следиш животите и кариерите на најпопуларните ѕвезди. Овде ќе може да го прочиташ и видиш она што те интересира за мода, убавина, технологија и наука. Ќе може да решаваш тестови, да споделуваш твои видеа и фотографии, да прочиташ совети за проблемите што те мачат и да ги следиш видеата на најпознатите Јутјубери кај нас и во светот.