На овие три хороскопски знаци следната недела ќе им биде пекол!

На овие три хороскопски знаци следната недела ќе им биде пекол!

Неделата во која влегуваме ќе биде исполнета со многу негативни случки кои ќе ве натераат да размислите за смислата на животот и тоа што всушност правите со својот живот. Три од хороскопскиве знаци ќе имаат многу тешка и пеколна недела:

Риби 

Ќе бидете многу чуствителни на зборовите кои ќе ги чуете од околината. Некои од вас во таквата состојба ќе се загубат. Можеби ќе добиете и по некој корисен совет од повозрасна личност. Прифатете го без предрасуди. Не се расплинувајте на неважни работи, особено не на измислени здраствени проблеми. 

Обидете се повеѓе да се концентрирате и да се посветите на работата, бидејќи доста сте заостанале со се и сешто, а тоа би можело да предизвика бес кај вашиот шеф или пак членовите од семејството. Тоа навистина во моментот не ви е потребно. Доста сте нервозни, а тоа е штетно за вашето здравје. Ако ве загрижува тежината обидете се со диета или спорт.

Вага

Ќе бидете вознемирени поради моменталните настани и ќе делувате конфузно, така да вашите објаснувања пред соработниците ќе звучат неубедливо. Нема причина да ризикувате прифатете некоја поскромна понуда.

 Во моментот најважно е да ги смирите вашите мисли и чуства, но и да го задржите достоинството пред личноста која добро ве познава. Не му се доверувајте на секого, одбирајте ги луѓето со кои сакате да бидете поотворени, а можеби и да поделите некоја тајна. Најдете го вистинското решение. Финансиската состојба не ве загрижува, па повеќето од вас ќе си дозволат и трошење, можеби и купување на невжни работи.

Девица

Најдобро за вас неделава е да ги оставите плановите и проектите кои би ви донеле брза заработувачка на страна. Периодот не е поволен за таков вид на работа. Посветете и се повеќе на тековната работата и можете да очекувате големи успеси, вие го заслужувате тоа. Ќе доживеете големо разочарување од лице на кое сте му се довериле. 

Тоа можи скапо да ве чини, па би било добро да си го чувате грбот. Избегнувајте средби со вашите претпоставени колку што можете и намалете ги активностите во јавноста. Некои од вас ќе се почуствуваат осамено и многу тешко ќе наоѓаат истомисленици, па на тој начин ќе бидат оневозножени во своите настојувања.

Можеби ќе ве интересира: