„2023-та ти благодарам“: Пејачката Барбара Поповиќ ја испрати успешната година, а овие зборови им ги посвети на своите следбеници

„2023-та ти благодарам“: Пејачката Барбара Поповиќ ја испрати успешната година, а овие зборови им ги посвети на своите следбеници

Објавена во: Stars // Музика

Пејачката Барбара Поповиќ во годината што измина постигна вртоглав успех, а нејзиниот талент особено се истакна во спрското „IDJ Show“ кое открива млади таленти од Балканот и пошироко.

Таа на социјалните мрежи каде е доста активна, се заблагодари на изминатата 2023-та, и порача на своите илјадници следбеници: „Ве сакам“...

Што следно не очекува од Барбара и со што допрва ќе не изненади останува да видиме во следниот период за кој е целосно подготвена. Фото: Инстаграм

Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: