Тешки моменти за Анастасија Ражнатовиќ и Немања Гудељ: „За жал имаме лоши вести, го изгубивме бебето“ (ФОТО)

Тешки моменти за Анастасија Ражнатовиќ и Немања Гудељ: „За жал имаме лоши вести, го изгубивме бебето“ (ФОТО)

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Анастасија Ражнатовиќ и Немања Гудељ неодамна со јавноста споделија дека наскоро ќе станат родители на девојче. За жал бременоста е прекината. Познатиот фудбалер оваа вест ја сподели а својот инстаграм каде замоли за приватност во овие тешки моменти. 

- Со вас ги споделивме убавите вести и бевте се сето срвце и честитики со нас. За жал, сега имаме лоши вести, но знаеме дека ќе ја имаме вашата поддршка и разбирање дека за тоа не сакаме да зборуваме. На наша голема жал, Анастасија и јас го загубивме нашето бебе. Ова е болен момент за сите нас, но нашата љубов и ова ќе го победи. Ви благодарам на разбирањето, гласеше пораката на фудбалерот.


Ианку, пред само неколку недеи овој познат пар сподели со јавноста дека ќе станат родители а баба Цеца со нетрпение чекаше во домот конечно да дојде и едно девојче.


Фото:Youtube/screenshot

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: