Антониа повторно го „запали“ инстаграм: Новиот „аутфит“ е одличен избор за секоја тинејџерка!

Антониа повторно го „запали“ инстаграм: Новиот „аутфит“ е одличен избор за секоја тинејџерка!

Објавена во: Moj стил, Музика

Социјалните мрежи повторно „горат“. Ни помалку, ни повеќе за тоа е виновна младата пејачка Антониа Гиговска. Од глава до пети во „адидас“, пејачката објави неколку фотогорафии. А, дека овој „аутфит“ е идеален за секоја тинејџерка ве оставаме да се уверите сами!

Фото:

@antoniagigovskaa

Објавена во: Moj стил, Музика

Можеби ќе ве интересира: