Часовник на неделата: Со LE FILS DE L'HOMME BY RENÉ MAGRITTE на Swatch нема да останете незабележани

Часовник на неделата: Со LE FILS DE L'HOMME BY RENÉ MAGRITTE на Swatch нема да останете незабележани

Објавена во: Мода // Moj стил

Бидете уникатни и кога модните додатоци се во прашање...

LE FILS DE L'HOMME BY RENÉ MAGRITTE го содржи делото на надреалистичкиот уметник Рене Магрит „The Son of Man“ кое е испечатено преку предниот дел на повеќебојниот бројчаник, куќиштето и ременот. 

Задниот дел на ременот си поигрува со надреалистичката природа на неговото дело со фразата: „Ceci est une Swatch avec une pomme“. („Ова е Своч со јаболко.“). На ременот, исто така е испечатено и името на уметникот.

Овој уникатен часовник на Swatch може да го најдете во сите продавници на „Божиновски накит и часовници“, како и на нивната веб-страница, по цена од 6.600 денари.

* ПР - објава

Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: