Часовник на неделата: TIME FOR TAUPE на SWATCH - идеален моден додаток за повеќе комбинации

Часовник на неделата: TIME FOR TAUPE на SWATCH - идеален моден додаток за повеќе комбинации

Објавена во: Мода // Moj стил

TIME FOR TAUPE на SWATCH е часовникот кој знаете дека сакате да го имате уште со првото видување.

На прв поглед е толку едноставен, а толку впечатлив - изработен со силиконско ремче, за поголема удобност - е причина плус да не го вадите од рака.

*кликнете на фотографијата за повеќе детали

Овој часовник може да го најдете во сите продавници на „Божиновски накит и часовници“, но и на нивната веб-страница

* ПР - објава

Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: