Часовник на неделата: UNTITLED BY JEAN-MICHEL BASQUIAT на Swatch за љубителите на уметноста

Часовник на неделата: UNTITLED BY JEAN-MICHEL BASQUIAT на Swatch за љубителите на уметноста

Објавена во: Мода // Moj стил

Уметност на дланка...

Круната е симбол што Баскијат често го користел во својата работа и се вели дека ја прикажува неговата амбиција за успех. Заземајќи го централното место на овој часовник, нека биде навремен потсетник за твојата желба и решителност за постигнување големи работи.

UNTITLED BY JEAN-MICHEL BASQUIAT е дел од колекцијата Swatch x JEAN-MICHEL BASQUIAT, во која има уште два други часовници.

Овој часовник може да го најдете во сите продавници на Божиновски часовници и накит или на нивната веб-страница, по цена од 6.600 денари.

* ПР - објава

Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: