Денес се врвни ракометари: Браќата Лазарови како деца!

Денес се врвни ракометари: Браќата Лазарови како деца!

Најпознатиот македонски ракометар Кирил Лазаров денес игра за францускиот ракометен клуб Нант, а неговиот 5 години помал брат Филип моментално игра во германскиот ракометен клуб Ратинген.

Иако и двајцата играат во различни тимови, кога станува збор за Македонската ракометна репрезентација браќата Лазарови ги здружуваат своите сили.

Сигурно се прашувате како тие изгледале пред повеќе години, во продолжение погледнете ги Кирил и Филип како деца. Интересна трансформација, зарем не?!

И.М.

Фото: Фејсбук

Можеби ќе ве интересира: