ДНЕВЕН ХОРОСКОП: Еден знак се сомнева во сопствените вредности

ДНЕВЕН ХОРОСКОП: Еден знак се сомнева во сопствените вредности

Овен

Интуицијата ви е изразена. Имате чувство дека ќе дојде до прекин на некои контакти. Вашите емоции се стабилни. Саканата личност е склона кон кавги, но вие елегантно ги избегнувате.

Бик 

Не ви се допаѓаат идеите на членовите на семејството. Имате проблеми со комуникацијата со саканата личност. Ви пречи нејзината непопустливост.

Близнаци

Ве очекува сериозен разговор, во кој блиска личност ќе ви понуди помош за решавање на проблемите. Незадоволни сте со односот. Имате впечаток дека партнерот е ладен кон вас и дека се дистанцира.

Рак

Задоволни сте од тоа како напредува остварувањето на зацртаните цели. Многу сте несигурни и блокирани на љубовно поле. Другата страна вашето однесување го толкува поинаку, како незаинтересираност.

Лав

Имате нови идеи за кои сте сигурно дека многу брзо ќе ви донесат успех. Вашите емоции осцилирата помеѓу можноста дека конечно ја најдовте вистинската личност и стравот да не ве одбие.

Девица

Тотално сте незаинтересирани за она што се случува околу вас. Емотивно сте исполнети. Имате впечаток дека не можете да запозанете личност која одговара на вашите критериуми.


Следна страна

Можеби ќе ве интересира: