Емотивно: Ги стави наочарите и првпат го виде лицето на мајка си

Емотивно: Ги стави наочарите и првпат го виде лицето на мајка си

Објавена во: Совети // Семејство


Ги стави очилата и за прв пат го видела лицето на мајка си

Малото девојче ги ставило наочарите и за прв пат го видело лицето на мајка си, кое досега не можела да го види. Многу корисници на TikTok заплакаа.

Малото девојче Рајли имала сериозни проблеми со видот до таа мера што не можела да ги препознае лицата на своите родители. Откако ги добила првите очила, целиот свет и се променил.

Родителите на девојчето решиле да го снимат овој многу важен момент од животот на нивната ќерка, а потоа решиле да ги споделат овие емотивни сцени со своите пријатели на социјалната мрежа TikTok.

- Пред две години забележавме дека сите ги нарекува мама и тато затоа што не може да препознае лица - објаснуваат нејзините родители во видеото.

Побарале помош од специјалист и лекарот и препишал очила. Реакцијата на малото девојче откако ги облече за прв пат допре до срцата на многумина, па коментарите следеа еден по друг.

@elderberrysultan 2 years ago today! #fyp #family #toddlersoftiktok #love a thousand years (lullaby) - christina perri


Објавена во: Совети // Семејство

Можеби ќе ве интересира: