(ФОТО) Додека смртта не нѐ раздели: Првите фотографии од свадбата на Џастин и Хејли

(ФОТО) Додека смртта не нѐ раздели: Првите фотографии од свадбата на Џастин и Хејли

Објавена во: Moj стил, Музика

По една недела од свадбата на годината, односно од свадбата на Џастин и Хејли, младиот пар конечно сподели неколку официјални фотографии со своите обожаватели. 

„Минатиот понеделник беше најспецијалниот ден од мојот живот“ - беше описот на првата фотографија која ја сподели Хејли.

Она што најмногу „паѓа во очи“ е долгиот вел на чиј крај пишува „Додека смртта не нѐ раздели“. 

Оваа креација е дело на чешкиот дизајнер Вирџил Аблоа, но за нештата да бидат поромантични во создавањето на истата помагала и Хејли.

Иако сите сакаа да знаат како изгледала Хејли на овој ден, сепак не знаат апсолутно се. Имено, оваа венчаница била една од трите кои сопругата на Џастин ја носела на нивната свадба.

Објавена во: Moj стил, Музика

Можеби ќе ве интересира: