(ФОТО) Ја искористи привилегијата брат на капитенот: Братот на Стоилов со победничкиот пехар!

(ФОТО) Ја искористи привилегијата брат на капитенот: Братот на Стоилов со победничкиот пехар!

Објавена во: Семејство, Ракомет

Братот на капитенотна европскиот шампион Вардар, Стојанче Стоилов, беше главна поддршка од трибините за време на пресудниот меч.

Стефан Стоилов, на својот Инстаграм профил постојано споделуваше фотографии од неговиот брат, но и од целата атмосфера на натпреварот. Секако привилигијата брат на капитенот ја искористи за да сподели фотографија од победничкиот пехар!

Објавена во: Семејство, Ракомет

Можеби ќе ве интересира: