(ФОТО) Од мала е дама: Хана на макинир!

(ФОТО) Од мала е дама: Хана на макинир!

Објавена во: Moj стил, Семејство

Малата Хана е едно најпопуларните деца кај нас. Таа е плод на љубовта на пејачката Тамара Тодевска и кошаркарот Александар Димитриевски - Мачка. 

Пејачката Тамара постојано ги споделува лудориите на малата Хана, на кои со сигурност сите слатко се смеете. Последна во низата е посетата на салонот за убавина. Имено, малата Хана како вистинска дама имаше третман на своите ноктиња. 

Објавена во: Moj стил, Семејство

Можеби ќе ве интересира: