(ФОТО) Пејачката се потсети на минатото: Елена Ристеска како тинејџерка

(ФОТО) Пејачката се потсети на минатото: Елена Ристеска како тинејџерка

Во последно време голем тренд е споделување на фотографии од младоста. Секојдневно некој наш пријател, познајник или познато име реобјавува фотографии од поодамна. Една од нив е пејачката Елена Ристеска.

Имено, таа сподели фтогорафии од тинејџерските денови. Облечена во летно фустанче со цветен дезен и со добро препознатливата насмевка, Елена позира пред објективот. 

„Младата јас“ - напиша пејачката покрај фотографијата и стави зачудени емоџиња.


Можеби ќе ве интересира: