(ФОТО) Што се случува со лицето на Лина Пејовска?

(ФОТО) Што се случува со лицето на Лина Пејовска?

Објавена во: Мода // Moj стил

Факт е дека има убав глас, факт е и дека е убава. Пред неа претстои одлична кариера која треба да ја исполни со хит песни.

Лина Пејовска како и секој тинејџер е многу активна на „Инстаграм“. Има голем број на следбеници и постојано е во фокусот, прикачувајќи интересни фотографии.

На незиниот Инстаграм стори покрај видеата каде пее, прикачи и една интересна фотка. На роденден е, пие коктел, а на лицето има тетовирано змија. Малку морничаво ама убаво и прилега.

Сепак, се работи за апликација која овозможува вакви ефекти, па можете и вие да ја пробате.


Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: