IN AND OUT: Тексас јакните ќе бидат задолжително парче оваа пролет!

IN AND OUT: Тексас јакните ќе бидат задолжително парче оваа пролет!

Објавена во: Мода // In and Out

Тексас јакните и оваа сезона ќе бидат „ИН“. Дали со фармерки и маичка или пак фармерки и карирана кошула, тексасните јакни се вистински избор за оваа пролет.

За прошетка во природа, за „дејт“ со симпатијата или пак за семеен ручек, тексас јакната одлично се вклопува во секоја прилика. Наш пред за оваа пролет е тексасната јакна на SPRINGFIELD.

Објавена во: Мода // In and Out

Можеби ќе ве интересира: