Ја прашаа кој ѝ е најтежок предмет: Еве што одговори Антониа!

Ја прашаа кој ѝ е најтежок предмет: Еве што одговори Антониа!

Објавена во: Музика, School zone

Таа е една од нашите најмлади и најнадежни музички ѕвезди. Оваа година ќе матурира во скопската гимназија  „Јосип Броз - Тито“, а за нејзиното име и презиме сите сте го чуле многупати - Антониа Гиговска. 

Имено пејачката Антониа Гиговска, која секојдневно е активна на Инстаграм, ја искористи опцијата „Ask something“, па нејзините фанови не престанаа со поставување на прашања. Едно прашање ни го задржа вниманието, во кое ја прашуваат кој ѝ е најтежок предмет на училиште. Што таа одговори погледнете во продолжение!

фото: @antoniagigovskaa

Објавена во: Музика, School zone

Можеби ќе ве интересира: