Како балканска мајка гледа Евросонг? ТикТокер сними видео и сите му пишуваат „Иста мајка ми“

Како балканска мајка гледа Евросонг? ТикТокер сними видео и сите му пишуваат „Иста мајка ми“

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Ќе ја препознаеш и мајка ти во ова...

Секоја мајка е различна, но сепак толку слична. Веќе во толку многу ситуации видовме дека балканските мајки имаат потполно исти реакции и однесувања, а гледањето на Евровизија не е исклучок.

Нико уште еднаш покажа колку нашите мајки се предвидливи и колку се слични. Ако мислите дека само вашата мајка е малку контрадикторна во некои ситуации и има некои чудни изјави и однесувања - не грижете се, такви се и туѓите мајки. Не можете да го сфатите тоа како лошо за неа, бидејќи како што покажа Нико, тоа е само стандардна реакција на секоја мама.

@ko.je.niko malo joj je glupa eurovizija, malo je najveci fan  #humor #sprdnja #croatia #hrvatska #balkan #balkantiktok #fyp #foryou #smijesno #fora #serbia #srbija #mama #mame #babylasagna #eurovision original sound - kojeNiko


Сигурно веќе го познавате Нико од TikTok, каде што редовно снима видеа во кои глуми типични реакции на една балканска мајка. А што прават мајките овие денови? Гледаат Евросонг!

Секако, прво ќе биде против Евровизија, дека нема да смее да го гледа и ќе каже дека Евровизија е глупаво. Сепак, за пет минути ќе седне и ќе почне да гледа, а потоа ќе навива како да е пред сцената во живо и ќе стане најголемиот фан на Baby Lasagna

Покрај тоа, сигурно ќе има некоја шега во која Baby Lasagna ќе се преименува во Baby Bolognese. Тој уште еднаш толку совршено ја играше типичната мајка. Следбениците му пишуваат дека точно погодил и дека и нивната мајка е таква.


Foto: TikTok - ko.je.niko/Screenshot

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: