Како те опишува најкраткиот хороскоп?

Како те опишува најкраткиот хороскоп?

Што мислат, што зборуваат, а што прават хороскопските знаци.


Овен  Мисли – многу   Зборува – малку   Прави – исправно

Бик  Мисли –  на сѐ   Зборува – убедливо   Прави – без подготовка

Близнаци  Мисли – за себе    Зборува – што мисли    Прави – мисли дека прави многу добро

Рак  Мисли – постојано   Зборува – привлечно   Прави – што ќе му кажат

Лав  Мисли – точно   Зборува – премногу   Прави – она од што не може да побегне

Девица  Мисли – едно   Зборува – друго   Прави – трето, но добро

Вага  Мисли – премногу   Зборува – искрено   Прави – одговорно

Скорпија  Мисли – сконцентрирано   Зборува – точно   Прави – што му се допаѓа

Стрелец  Мисли – дека само тој…   Зборува – дека сите, освен него…   Прави – како со туѓи раце

Јарец  Мисли – многу   Зборува – она што го мисли   Прави – она што го знае

Водолија  Мисли – „а што треба?“  Зборува – „па, ако е потребно…“   Прави – подобро од сите

Риби  Мисли – дека никој не знае   Зборува – дава памет   Прави – зависно од тоа дали некој ќе го проверува

Можеби ќе ве интересира: