Кики, pixie cut или бандана: Која фризура била најпопуларна во годината кога сте родени?

Кики, pixie cut или бандана: Која фризура била најпопуларна во годината кога сте родени?

Објавена во: Мода // Moj стил

Секогаш се менуваат, тие го претставуваат расположението и модата на точно време во историјата. Од „пудлица“ фризура до панк стилови или елегантни локни - секоја година жените смислуваат нешто ново и свежо.

Поголемиот број од тие стилови станаа легендарни и никогаш нема да бидат заборавени. Во продолжение може да ги видите највпечатливите и најполуварните фризури од секоја година од 1995 до 2010 година. Сакате да откриете кој стл бил најмногу посакуван во годината кога сте родени? Погледнете во продолжение...

# 1995 - 'The Rachel'

# 1996 - Дива коса

# 1997 - Банту јазли

# 1998 - Кики

# 1999 - Шноли со пеперутки

# 2000 - Нежни прамени кои го заобиколуваат лицето

# 2001 - Бандани

# 2002 - Класичен pixie cut

# 2003 - Локни како на сурферките

# 2004 - Прамени издвоени од лицето

# 2005 - Шишки на страна

# 2006 - Венчиња и ленти за коса

# 2007 - ' The Pompadour'

# 2008 - Pixie на страна 

# 2009 - Еластични и нежни локни

# 2010 - Совршена 'фен' фризура

Извор: teen385.com

Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: