Комбинација на денот: Спортските изданија на Адисон Реј

Комбинација на денот: Спортските изданија на Адисон Реј

Објавена во: Мода // Moj стил

Познатата ТикТокерка Адисон Реј во секоја пригода е одлично стилизирана и често е пример за младите девојките, но во последно време некако се решава за спортски комбинации.

Во продолжение погледнете неколку спортски изданија, кои би можеле да ви бидат инспирација кога ќе сакате да спортувате:
Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: