Куче и маче ги разбија сите предрасуди: Тие се најдобрите и најслатките другари на светот (ВИДЕО)

Куче и маче ги разбија сите предрасуди: Тие се најдобрите и најслатките другари на светот (ВИДЕО)

Објавена во: Stars // YouTube видеа

А, мислевте дека е невозможно?

„Не се согласуваат како куче и мачка“ - ова е изрека која сме ја слушнале милион пати. Но, во пракса често тоа не е воопшто така.

Постојат безброј примери, кои ја демантираат горенаведената реченица. И вие сигурно некаде сте виделе кучиња и мачиња како се галат и си играат.

А, во случај уште да не верувате, по ова видео сигурно ќе го промените мислењето. Еве и зошто. 

Сопствениците ги снимиле своите две миленичиња кои, судејќи по сѐ се најдобри другари. Ги забележиле најинтересните ситуации во кои ги затекнале своите миленици, а материјателите ги споделија на социјалните мрежи.


фото: Принтскрин / Инстаграм

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: