Малиот Никола на прво далечно патување: Мими и Филип Нуне го однесоа синот со нив во Австралија

Малиот Никола на прво далечно патување: Мими и Филип Нуне го однесоа синот со нив во Австралија

Објавена во: Совети // Семејство

Бендот на браќа Нуне деновиве отпатува за Австралија.

Таму ќе бидат од крајот на февруари и месец март каде ќе настапуваат.

На ова далечно патување, Филип Нуне и Мими Јовановска го земаа и нивниот син, а ова веројатно е прво патување на толкава далечина за малиот Никола.

Преку социјалните мрежи, Мими сподели дека вчера ги полнеле батериите на една од најпознатите плажи во Австралија, Порт Кембла. 
Објавена во: Совети // Семејство

Можеби ќе ве интересира: