Марија Шерифовиќ со преслатка фотографија од синот: Немам повеќе ни софа, сѐ е на газдата

Марија Шерифовиќ со преслатка фотографија од синот: Немам повеќе ни софа, сѐ е на газдата

Објавена во: Stars // Музика

Марија Шерифовиќ го фотографираше наследникот во семејниот дом

Пејачката Марија Шерифовиќ кон крајот на минатата година доби наследник и од тој момент не се дели од малиот Марио.

Марија сега сподели неодолив момент од семејниот дом кој донесе насмевка на сите лица.

Имено, пејачката го слика наследникот додека тој лежи на софата и во таа прилика напиша:

- Тоа е тоа. Немам веќе ни софа, бидејќи газдата... - напиша Марија и додаде:

- Го бакнува мама во штуцните - додаде таа.


Извор: еспресо.рс

Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: