Мина Блажев во прегратка со нејзиното милениче!

Мина Блажев во прегратка со нејзиното милениче!

Објавена во: Мода // Moj стил

Младата и надежна пејачка Мина Блажев нема навика да го преплавува својот Инстаграм профил со фотографии. Но, затоа од тие малку што ги има, на секоја фотографија открива нешто за себе.
Една од тие е и онаа со нејзиното милениче. Имено, таа чува кученце од расата помераниан бу, кое очигледно ѝ е најверен пријател.


Дали за овие фотографии изгубиле многу време или пак кученцето е роден талент како и Мина, оставаме вие да процените.

фото: @minablazev1

Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: