Модата во 90-тите: Тинејџерите изгледале вака!

Модата во 90-тите: Тинејџерите изгледале вака!

Објавена во: Мода // Moj стил

Деведесеттите важеле за години на модата. Тинејџерите од тоа време знаат колку била важно како се облечени. Тоа се години на револуција во модата, а доколку се сложите со нас, сигурно поседувате барем едно парче што потсетува на тоа време.

Во продолжение погледнете неколку фотографии, можеби ќе најдете некое парче облека кое слично на вашето!Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: