Можеш ли да го пронајдеш девојчето на фотката? Скоро никој не може да го види!

Можеш ли да го пронајдеш девојчето на фотката? Скоро никој не може да го види!

Објавена во: Совети // Тестови

Во продолжение за тебе имаме една фотка на која нешто се крие. Погледни ја насловната фотка. Можеш ли да го пронајдеш девојчето?

Не е лесно зарем не?

Фотографијата е обајвена на „Igmur“, интернет платформата на која можеш да ги споделуваш своите фотографии, а истата го привлече вниманието на многу корисници. Знаеме дека постои девојче, но каде е? Бидејќи е тешко да се пронајде, многумина мислеа дека фотографот ги лаже и дека на фотографија всушност нема што да се види. Меѓутоа, девојчето е навистина таму.

Во продолжение го имате решението на оваа мала загатка.

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: