Можеш ли да воочиш 5 разлики на оваа илустрација: Рекордот е 13 секунди (ФОТО)

Можеш ли да воочиш 5 разлики на оваа илустрација: Рекордот е 13 секунди (ФОТО)

Објавена во: Совети // Тестови

Оптичките илузии, и други задачи се направени за забава, но и за на момент да го збунат нашиот мозок, бидејќи можно е да видиме нешто што другите не го гледаат.

Доколку сакате да барате скриени предмети или разлики на илустрации, тогаш сте на вистинското место.

Пред вас е илустрација на која е нацртано куче кое стои пред својата куќичка.

Ако мислевте дека овие две илустрации се идентични, мораме да ви кажеме дека се лажете. 

Имено, помеѓу овие две илустрации постојат дури 5 разлики, а вашата задача е да ги пронадјете.

Моменталниот рекорд е 13 секунди, време е некој друг да го урне.

Ако поминаа 13 секунди и не успеавте да ги пронајдете, погледнете го решението на 


Следна страна

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: