На овие три хороскопски знаци, оваа недела ќе им биде најлошата досега!

На овие три хороскопски знаци, оваа недела ќе им биде најлошата досега!

На овие три хороскопски знаци, оваа недела ќе им биде најлошата досега!

Оваа недела на некои ќе им биде генијална, ама на овие хороскопски знаци ќе им биде најлошата досега. Доколку те интересира дали си и ти помеѓу „несреќните“ знаци, продолжи да читаш.

ОВЕН – иако досега те грееше сонце и сезоната на Стрелецот ти годеше, полека влегуваме во периодот на Скорпија, а тоа за тебе нема да биде најдобро. Ќе бидете под голем стрес поради училиштето, обврските, затоа што моментално сте сконцентрирани на остварувањето на своите соништа и на иднината.

БЛИЗНАЦИ – на тебе ни досегашниот период не ти беше едноставен, а следната недела ќе биде многу слична на тој период. Иако ќе ги зацврстиш врските со другите, врските со самиот себе ќе ви бидат на клацкалка. Влегувате во некој мрачен период од кој сакате да излезете што побрзо, но не грижете се, бидејќи ќе дојде и вашето време на среќа.

ЛАВ – иако досега беше посветен на училиштето и се трудеше да ги завршиш сите обврски на најдобар начин, сега влегуваш во некој чуден период со намалена продуктивност. Но, доколку сакаш да продожиш да напредуваш и да бидеш попродуктивен, мораш да превземеш нешто.

Можеби ќе ве интересира: