Најдобрите модни изданија на Меган Маркл за 2018 година

Најдобрите модни изданија на Меган Маркл за 2018 година

Објавена во: Мода // Moj стил

Кралското семејство има многу озбилни функции кои се вредни за внимание, но сѐ почесто медиумите фокусот го ставаат на нивниот стил на облекување. Со оглед на тоа дека 2018  беше година полна со случувања во кралското семјство, модните критичари имаа многу што да пишуваат за нив. Новата членка на семејството Меган Маркл во ова семејство донесе многу промени, а најмногу кога станува збор за начинот на облекување. Во продолжение ви ги прикажуваме незините најдобри модни комбинации за 2018 година и оставаме самите да процените дали успеала во намерата да ги спои црвените килими на кои е навикната и кралските правила на облекување.


Фото: @meghanmarkle_official

Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: