Неделен хороскоп: Пријатни мигови со симпатијата за три знаци

Неделен хороскоп: Пријатни мигови со симпатијата за три знаци

Влеговме во порелаксирана сезона на бикови минатата недела и би требало да сме досега во приказната за настаните што ги планиравме за претходната полна месечина.

Всушност, сега е време да се запреме, бидејќи најинтензивниот планетарен настан за следниот период се случува денес, понеделник, а тоа е полна месечина во мистериозна шкорпија. Кога Месечината е полна, тоа е во принцип момент за размислување, намери, размислување, рекапитулација, рефлексија и заклучување на циклусот.

Овој вид кулминирачка енергија не е погоден за нови почетоци или какво било спроведување на акцијата, за тоа е подобро да се почека првата следна фаза на новата месечина. Бидејќи полната месечина го претставува целиот потенцијал на светлината, овој пат таа ги осветлува нашите емоционални оптоварувања, латентни процеси, за да можеме конечно да се ослободиме од вишокот и да продолжиме без оптоварување. Потоа, на 30 април, сонцето се спојува со непредвидлив ураниум и немојте да се изненадите ако се најдете во некои непланирани, шокантни околности.

ОВЕН

Вие би сакале да го промените системот за проценка на вашите луѓе. Ќе работите на тоа. Овој пат, вашите критериуми ќе бидат повисоки и тие ќе бидат придружени со поголема отвореност кон другите. Преку појасна комуникација, ќе ги склучите и следите нови деловни договори. Преокупацијата со партнерот ќе биде голема, а вие сте подготвени да се борите за вас двајца до крај. Оние во стабилни врски ќе се погрижат секој момент да биде исполнет, но и организиран. Оние кои сè уште бараат сродна душа во додворувањето ќе бидат многу упорни. Бидете реални во вашите очекувања и не барајте повеќе отколку што објективно сте подготвени да дадете.

БИК

Ќе биде забавно и прилично опуштено на работа, и ќе бидете многу активни. Одредени задачи поврзани со човечките односи, условите за работа, услугите што ги добивате или обезбедувате ќе бидат активирани. Ништо нема да ви биде тешко, напротив. Ќе ве вознемирува само туѓа неспособност. Имајте трпеливост. Многу излегувања и широк круг на луѓе кои се шират уште повеќе, ќе ги направат овие денови подинамични. Малку се оние што ќе бидат сами, а претежно драги луѓе ќе висат околу вас. Ќе бидете исполнети и отворени за сите типови на луѓе.

БЛИЗНАЦИ

Околностите, луѓето и настаните сè повеќе ќе ве наведуваат да мислите дека треба да работите на вашиот професионален развој . Веројатно ќе се потпрете на помошта на некој пријател за да ви ги даде потребните информации. Ќе бидете сигурни во своите чувства и без разлика какви надворешни околности нема да бидат совршени, нема да дозволите ништо да ве одвлекува од љубовниот пат. Освојувачите ќе освојуваат со голема самодоверба, а оние кои се во врска ќе го охрабрат својот партнер да заземе позитивен став.


Следна страна

Можеби ќе ве интересира: