Некогаш со еленче во рака, сега еден од најпознатите Македонци во прегратки: Кое е девојчето на фотографијата?

Некогаш со еленче во рака, сега еден од најпознатите Македонци во прегратки: Кое е девојчето на фотографијата?

Таа е првата дама од Македонија која ги искачи едни од највисоките врвови во светот, но исто така е и девојка на најпознатиот македонски шоумен..

Планинарката Илина Арсова веќе неколку години е во врска со Игор Џамбазов и парот не ретко објавува фотки од нивното секојдневние на социјалните мрежи.

Двојката честопати ужива и покрај Дојранското езеро, едно од поомилените места во земјава на Џамбазов. 

Сите знаеме како денес изгледа Илина, а погледнете како изгледала планинарката како дете.

„Малиот сонувач. Со еленче во рака“ - напиша Арсова покрај објавата.


фото: Принтскрин / Инстаграм

Можеби ќе ве интересира: