Нема заби, веѓите ѝ се до половина, за неа велат дека е кралица на трансформациите: Самоука шминкерка покажа како навистина изгледа, без шминка (ВИДЕО)

Нема заби, веѓите ѝ се до половина, за неа велат дека е кралица на трансформациите: Самоука шминкерка покажа како навистина изгледа, без шминка (ВИДЕО)

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Ја покажа огромната моќ на покривање и трансформирање со шминката

Таа е позната шминкерка на TikTok, но како што вели, сè научила сама, без курсеви или дополнителна обука. Нејзиниот профил „експлодира“ кога ќе сподели слика на која е без шминка и надоградена коса, а потоа и слика на која е нашминкана.

Нејзините видеа имаат стотици илјади прегледи бидејќи отворено покажува како изгледа пред и по шминката. Оваа тиктокерка нема заби, го има само почетокот на веѓите, дома обично се фотографира со несредена коса во широки маици. Но кога ќе стави вештачки заби, веѓи, дополнителна коса и шминка, таа станува сосема друга девојка.

ВИДЕО:

@lashesandlosing  #makeup #thepowerofmakeup #noteeth #dentures #veneers #catfish #trending #mua #canada big girls dont cry slowed - xxtristanxo

Таа покажува колкава моќ на прикривање има шминката, ако знаете како вешто да ја искористите. Поради оваа промена, тиктокерката се нарекува кралица на трансформацијата, и добива поддршка и бројни пофалби.

Коментарите се главно позитивни од другите луѓе, а многумина и се восхитуваат што нема проблем да го покаже своето вистинско јас без шминка.

- Ова е најдобрата трансформација на TikTok, браво девојче, честитки - е само еден од низата коментари.

извор:najzena

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: