Немаш смислено фризура за новогодишната ноќ: Имаме неколку решенија за тебе!

Немаш смислено фризура за новогодишната ноќ: Имаме неколку решенија за тебе!

Објавена во: Мода // Moj стил

Доколку се уште не знаеш како да си ја направиш косата за новогодишната забава, ти си на вистинското место! За тебе одвоивме 10 наујбави новогодишни фризури, кои сигурно ќе ти послужат како инспирација...

Фото: Инстаграм


Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: