Планот се промени: Ракометарите во Македонија ќе слетаат порано од очекуваното!

Планот се промени: Ракометарите во Македонија ќе слетаат порано од очекуваното!

Објавена во: Спорт // Ракомет

Според првичните информации, ракометарите на Вардар требаше да се вратат вечерва по полноќ и тоа со два лета, работите се променија. 

Имено, на шампионите ќе им биде организиран чартер лет и тие во Македонија ќе пристигнат околу 16:15 часот, каде што ќе ги очекува спектакуларен дочек.

Објавена во: Спорт // Ракомет

Можеби ќе ве интересира: