Пораснати убавици: Ќерките на Филип Талески знаат како да се забавуваат (ФОТО)

Пораснати убавици: Ќерките на Филип Талески знаат како да се забавуваат (ФОТО)

Објавена во: Спорт // Ракомет

Ова се двете ќерки на репрезентативецот Филип Талески 

Имено Талески со двете ќерки Софиа и Марија и сопругата Ена живее во Лисабон, Португалија.

Овој пат Филип ги покажа пораснатите ќеркички како се забавуваат низ дома.


Објавена во: Спорт // Ракомет

Можеби ќе ве интересира: