Позирајте на плажа како професионалки - пози кои ги сакаат инфлуенсерите ова лето, а кои можете да ги искористите и вие

Позирајте на плажа како професионалки - пози кои ги сакаат инфлуенсерите ова лето, а кои можете да ги искористите и вие

Објавена во: Совети // Boys and Girls

Како да застанете, каде со рацете, каде со нозете?

На плажа си, имаш ново бикини и сакаш да се сликаш! Единственото прашање сега е како. Можете да погледнете какви пози сакаат девојките на социјалните мрежи и да ги копирате нивните, сигурно нема да се налутат.

Дали сакате да се фотографирате, но позирањето не е вашата јака страна? Знаеме како се чувствувате! Најдоброто нешто што можете да направите е да вежбате и да се подобрите со текот на времето. За почеток, додека сè уште не сте сигурни како да позирате, обидете се со пози што ги гледате на социјалните мрежи на други девојки кои ви изгледаат убаво. Кога позирате на плажа може да биде малку понезгодно од вообичаено бидејќи има многу луѓе околу вас и можеби ве гледаат. Но, тоа не треба да ве загрижува премногу. На социјалните мрежи веќе има еден куп летни фотографии кои можат да бидат инспирација за вашите фотографии. Погледнете како позираат девојките кои имаат илјадници и илјадници лајкови на нивните слики и се обидуваат да ги копираат.


FOTO: Instagram


Објавена во: Совети // Boys and Girls

Можеби ќе ве интересира: