Позната тенисерка, а сепак обичен човек: Секојдневните „аутфити“ на Ана Ивановиќ!

Позната тенисерка, а сепак обичен човек: Секојдневните „аутфити“ на Ана Ивановиќ!

Иако е светски позната тенисерка, Ана Ивановиќ кога ја третира модата, секогаш го прави тоа на скромен начин. Го прочепкавме нејзиниот Инста профил и во продолжение погледните неколку примери за „кежуал“ изглед.
Се надеваме дека ќе ви се допадне нашиот избор, а воедно и ќе ви помогне.

фото: @anaivanovic

Можеби ќе ве интересира: