Расплака милиони луѓе ширум светот: Посвоено девојче го опиша моментот кога ја видела својата мајка за прв пат – „Моето срце се вљуби во тебе“ (ВИДЕО)

Расплака милиони луѓе ширум светот: Посвоено девојче го опиша моментот кога ја видела својата мајка за прв пат – „Моето срце се вљуби во тебе“ (ВИДЕО)

Објавена во: Совети // Семејство


Посвоено девојче го опиша моментот кога ја видела мајка си

Ништо не е толку чисто како љубовта на детето кон родителите. Ова мало девојче докажува дека љубовта започнува многу рано.

Габи и нејзината помлада сестра Лили беа посвоени во Америка кога имаа само 4 и 1 година. Нивното посвојување е еден од омилените спомени на Габи што неодамна ги сподели со нејзината мајка. Начинот на кој се сеќава на приказната ги топи срцата.

Нејзината мајка ја снимила Габи додека објаснува како нејзините родители ѝ го промениле животот: 

„Кога се родивме, бевме две бебиња, а тогаш Лили беше сè уште бебе, а јас имав 4 години“, рече таа, внимавајќи да не пропушти ништо од приказната, „Јас пораснав многу, а Лили сè уште беше бебе“.

Таа продолжи да објаснува дека биле многу возбудени што ќе ги запознаат нивните родители: „Те сакаме и сакаме да бидеме тука за тебе и тато“. Нејзината мајка и рекла дека се чувствува исто.

Но, Габи не заврши тука. Таа се приближи до мајка и шепна како да споделува голема тајна: „Знаеш ли што се случи со моето срце? Кога те видов … Моето срце се заљуби во тебе“.

Нејзината мајка брзо одговори: „И моето срце се заљуби во тебе“.

Ваквите моменти го прават родителството прекрасно. Мајката и таткото на Габи се пресреќни што имаат толку прекрасна и љубовна ќерка. Тоа што се сеќава на денот на посвојувањето е вистинскиот шлаг на тортата.


Објавена во: Совети // Семејство

Можеби ќе ве интересира: