Се појави фотографија на Гудељ од младоста: Дали е ова навистина тој?

Се појави фотографија на Гудељ од младоста: Дали е ова навистина тој?

Објавена во: Спорт // Фудбал

Фотографијата на Немања Гудељ од младоста шокираше многумина, сите го заборавија ова негово издание

Немања Гудељ неодамна беше подложен на естетска интервенција на трансплантација на коса, која успешно беше изведена во Турција, а денес изгледа токму онака како што сакаше со години.

Тоа го поткрепува и старата фотографија на Немања Гудељ на која фудбалерот има фарбана и каде спортистот не личи на себе.

Најголема поддршка во неговата желба за драстична промена во изгледот имаше неговата сопруга Анастасија Ражнатовиќ, која со ентузијазам ја прифати идејата на Немања за трансплантација на коса.

Комплиментите за новиот имиџ на фудбалерот не престануваат да се слеваат со месеци, а сега на социјалните мрежи се појави фотографија од Немања Гудеља од младоста, која секако тој би сакал што побрзо да ја заборави.

На споменатата слика се гледа дека фудбалерот е многу помлад, без препознатливата брада, но со фризура која беше во тренд во тие години.Извор: www.gloria.rs

Објавена во: Спорт // Фудбал

Можеби ќе ве интересира: