СИМПАТИЈА НА НЕДЕЛАТА: Ирена Миовска

СИМПАТИЈА НА НЕДЕЛАТА: Ирена Миовска

Објавена во: Мода // Crush Of The Week

Ирена Миовска од живее во Берово, но учи во Штип во СОУ „Јане Сандански“, смер - физиотерапевтски техничар. Оваа среднношколка слободното време го минува слушајќи музика и дружејќи се со млади, урбани личности. 

Ја сака модата, шминкањето, а често сака и да застане пред објективот. Ирена со сигурност е симпатија на неделата. 

Фото: @majaramonaFacebook

Објавена во: Мода // Crush Of The Week

Можеби ќе ве интересира: