Симпатија на неделата: Марија Ушевска

Симпатија на неделата: Марија Ушевска

Објавена во: Мода // Crush Of The Week

Оваа недела наша симпатија е Марија Ушевска. Таа има 14 години и учи во ООУ „Св. Климент Охридски“ од Скопје. Како што ни откри таа од многу мала се занимавала со латино и хип хоп танци, а од пред неколку години е дел од Детскиот алтернативен театар „Мали, а големи“.

Марија има глумено во неколку претстави, а учествувала и во неколку тв- емисии. 

Била дел и од неколку адуции за реклами и филмови, а учествува и во рекламата на UNICEF „И родителството се учи“.


Објавена во: Мода // Crush Of The Week

Можеби ќе ве интересира: