Среде настапот добија златен тастер на „Британија има талент“: Деца од Уганда го освоија светот со само еден танц (ВИДЕО)

Среде настапот добија златен тастер на „Британија има талент“: Деца од Уганда го освоија светот со само еден танц (ВИДЕО)

Ова е танцувачката група од Уганда, Африка која го освои светот на својата прва аудиција. 

На големо изненадување на сите, нивниот сон стана реалност додека танцуваа... 

Ова се нема случено никогаш во Britain's Got Talent.

Фото: BritainsGotTalent/Facebook 

Можеби ќе ве интересира: