Тамара Тодевска и Мартија Станојковиќ со пушки во рака: Што се случува?

Тамара Тодевска и Мартија Станојковиќ со пушки во рака: Што се случува?

Објавена во: Живот // Живот

Едната поп дива, другата тин ѕвезда, и двете активни на социјалните мрежи.

Тамара Тодевска постојано постира на Инстаграм интересни фотки, но овој пат таа во раката држи шмајзер и на фотката е со пејачот Таско.

Скоро во исто време, и Мартија Станојковиќ постираше фотка со иста тематика- шмајзер и панцир.

Веројатно се работи за пластични пушки.

Објавена во: Живот // Живот

Можеби ќе ве интересира: